Ona

Ona

Anotace: Pro každého jiná.

Tvá nadpozemská krása skví se
v šerosvitu měsíční záře.
Jsi malý zázrak noci,
jedno heslo nebeského snáře.

Tvá nadpozemská krása skví se
v čerstvém světle denním,
kdy ospalé paprsky mají tě v moci.
Nic krásnějšího není.

Tvá nadpozemská krása skví se
i v nejostřejším slunci dne.
Je symfonickou básní snovou,
hvězda, jež nikdy nespadne.

Tvá nadpozemská krása skví se,
když Slunce ukládá se k spaní.
Sílu potřebuje nabrat novou,
by mohlo zase svítit na ní.
Autor The Count, 29.07.2013
Přečteno 624x
Tipy 1
Poslední tipující: Kaitlynn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to krásné, ale jednou tam máš krávu místo krásy.:))

29.07.2013 16:08:46 | Kaitlynn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí