Přes horu

Přes horu

Anotace: .....

Možná se sejdem
Ještě jednou u stanice „Východ“
A tam zazpíváme si ten „Náš“ protestsong
Já na kytaru hrál
A znal jsem způsob
Jak dojmout lidi a jejich sny
rozetnout,….
Pak přejdem spolu
Přes tu horu a budem
V oblacích plout,…
A jestli nespadnem
Projedem zdymadlem
Spatříme z výšky „Náš“ rodný kout,…
Autor v.hercik, 20.01.2014
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: Zrska, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí