Touha po...

Touha po...

Anotace: ...

Nad komíny některých domů
vznáší se obláčky dýmu,
je půle února a kromě kalendáře
jen máloco mi připomíná zimu.


Nepoddávám se nyní splínu,
tak jako v předchozích letech,
možná je to tím
vzácným dojetím
z laskavých paprsků slunce,
jež nad vrcholky hor září.

A přece se některé mé touhy
od těch z předchozích let neliší.
Po ničem nyní tolik netoužím
tak jako po předjaří!
Autor kudlankaW, 15.02.2014
Přečteno 623x
Tipy 11
Poslední tipující: Jana B., jitoush, RyxiraAmyGinger, Inna M., Robin Marnolli, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně optimistická. :)

15.02.2014 22:27:01 | Sýkorka07

:))

Děkuji milá Sýkorko.

15.02.2014 22:29:25 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí