Mlha

Mlha

Anotace: ranní mlhovina v plné kráse

Rána, kdy ještě sen nekončí
Věčnost v pár minutách
Ta mocnost okamžiku
Lahodnost okamžení

Ladné křivky v hlavě
-jsou jak na dlani-
Cítím úsměv
v mlze slunečních paprsků
Mihotající se pohledy
Kolem sebe vůni svobody

Na dosah v dálce mysli
Možná stojí na druhém konci světa
Sejdeme se na druhém břehu
jak zněla ta věta
Platící touha,
když byla ještě v oběhu

čekám celý život
Ona taky
Snad jen klamu podvod
K čemuž není důvod
Probouzím se do sna

Cizí svět
celý můj a tvůj
náš
Známe se beze jmen
jen tak, důvěrně
každý den
pár pohledů
pár slov..
..beze slov...

v teple rosy
při vůni tabáku
-přírody
těším se
a ty taky


Na těch pár okamžiků
v ranní mlze
hostem v cizí představě
kdy voní káva

Tak zítra
Zase a opět podáme si ruce
Na shledanou
Autor Breakthru, 23.02.2014
Přečteno 442x
Tipy 13
Poslední tipující: Loveless, enigman, básněnka, jitoush, Jacob P. Verlaine, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v mlze...

28.02.2014 00:09:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí