xxx

xxx

Anotace: Něco pro vás 12

Věřím v dobro veřím v nás nikdo se nikdy neschová i když občas se to ale hodi,
občas chodim jako duch co se skrývá jako dluh jenže to už dávno neplati,hale luja .
Všechno co bylo dřív už nikdy se nevrátí jen ty si mnou a mě to hrozně těší ,byly to časy prokletý ale občas i nádherný a pořád jsme byly zamilovaný... hale luja hale luja .
veřím v boha věřím v nás tak proč si pořád,pořád lhát u stolu sedíš a jen hlavou kyvas.
občas jsme pěkně naštvání na všechno co nás nebaví stim se vyrovnávat nehodlás hale luja, hale luja.
zdillis se mnou den i noc je to jako povinnost a přitom volas a kricis lásko má
,toužím hrozsne hrozne moc po tobe a říct ti dobrou noc a říct si dobrou noc.hale luja hale luja. ...
Autor bylina, 26.05.2014
Přečteno 427x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí