Kdy jí to sluší?

Kdy jí to sluší?

Anotace: Kdy to ženě nejvíce sluší.

Nejvíce jí to sluší, když o to nestojí.
Každé ráno, když nechce vstávat.
A aniž sama tuší, že když se nestrojí,
S celým světem to začne mávat.

Nejvíce jí to sluší, když to netuší,
když polštář pomaluje její tvář retuší,
když probudí se s pírkem z něho na uších.

Gumičce co ve spánku objímala její vlasy,
se teď lépe daří.
Ta gumička uvolnila více její krásy
a leží jen tak vedle na polštáři.

Stejně jako její vlasy, rozprostřeny do všech stran,
jsou do všech zemí pasy,
jsou lékem do všech ran.
Připomínají obilné klasy, co pročechral je hurikán.

nejvíce jí to sluší, když se nestrojí.
V šatech spíchlých jen tak na stroji.
V posteli ráno ve sluncem ozářeném pokoji.
Nejvíce jí to sluší když nenamalovat se nebojí.
Když si na svůj obličej, nechce jiný dávat.
Pak to s celým světem začne mávat!
Autor SPETR, 25.07.2014
Přečteno 726x
Tipy 12
Poslední tipující: Akrij8, Lioness, Kapka, jitka.svobodova, Kett, Pamína
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dala jsem basen do oblibenych a znovu musim docenit jak je nadherna..opravdu jedna z nejlepsich jake jsem cetla, je tak nezna a lehounka, cte se proste sama :)

18.11.2014 21:06:02 | Lioness

Vskutku nádherná báseň pro náhernou dívku/ženu =) tohle chce slyšet asi každá

02.10.2014 10:43:43 | Lioness

Souhlasím s Pamínou :-)

25.07.2014 09:26:30 | Kett

Tak tohle my holky potřebujeme slyšet, nezapomeň jí to opakovat! Hlavně s přibývajícím věkem :-)

25.07.2014 09:25:22 | Pamína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí