Last song I waste on you

Last song I waste on you

Anotace: I wrote you poem yesterday: žalozpěv podtemního barda.

Sbírka: Úklid v duši

Tvoje jméno
v cigaretovým kouři
ostré, dávivé a hořké
dalas mi víc
než krabici temnoty
tu kyselinu v duši
některý věci je lepší spolknout
a nedávit
autobaterie duší
hnijící a toxická touhou
vysát tě jako hnis
a plýtvám slovy.
(tahle jsou poslední - i těch je škoda)
Autor Žárovka, 26.07.2014
Přečteno 452x
Tipy 7
Poslední tipující: E., Jort, básněnka, bezprizorně
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tvůj žalozpěv prý nepostrádá malý hněv
a kroky cigaretového kouře
temný hnis ze všech banketů
toxickou nádrž na slzy
neplýtvej slovy
prý ji to nemrzí...?

27.07.2014 10:48:43 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí