Na moři

Na moři

Anotace: ...

Vím,
je to trochu divné 
z úst obyčejného muže,
ale i on snad vyjádřit
své pocity může.

Ta energie která tělem koluje 
ten nepopsatelný pocit štěstí,
když jejich loď opustí molo
a na širé moře poprvé vypluje.

Slunce před sebou a vítr v zádech,
každou bouřku zvládnout
nikdy neskončit v jejich spárech.

Věříte na lásku 
co dokonce života trvá?
I když na dně moře 
skončila loďka prvá?


Já doufám že ano
a děkuji bohu,
že na tvé lodi lásko
stále kapitána dělat mohu.

Autor WIRUS, 21.08.2014
Přečteno 429x
Tipy 6
Poslední tipující: Aiury, Akrij8, Jeněcovevzduchukrásného, JP.slash, townnen1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí