MYSLENKA

MYSLENKA

Anotace: ...protoze on je v dalce...:)))

MYSLENKA

Ma myslenka putuje za tebou
je v ni Ta touha
co mam ve svych snech
je v ni Ta laska z meho srdce

Ma to holka tezky
ten naklad udel svuj
vsak ty muj mily
vubec ji nelituj

Sama jsem ji tolik nalozila
abych prez ni tebou zila
aby se mi vratila
a rekla mi ma mila

Jsem tu zpatky od neho
posila ti navenek
more jeho myslenek...

A pak si sedla k smrti znavena
Autor Yazmin, 01.10.2014
Přečteno 476x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabriela Green
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné i bez diakritiky.

01.10.2014 01:33:49 | Johny65

...dekuji moc cislo 65 s lakou Yazmin...

01.10.2014 17:06:06 | Yazmin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí