Rodinný život

Rodinný život

Anotace: práce v zahraničí..... pište si: rodiny ničí!!!

Rodinný život

Ubíhají sekundy, hodiny…. Dny
Jsem tady uvězněn neklidná a zlý.
Uvězněn násilně, vytržen z dětství
Nikdo mě nemá rád, nikdo mě nectí…..

V trýznivé samotě alkoholu a hříchu
Umírám netknutě v blaženém tichu
Ti co jsou se mnou dnes netuší asi nic
Tohle není noční můra, zatím vás nechci sníst…

V pekelném vězení elektro riky.
Dostávám vyrážky, do těla tiky
Ten kdo z nás dříve vzdá, uspěje asi
Tohle neřídí příroda, jen krutí vrazi.
¨
Smutně a tiše proniká do těla dýka
Nikdo se nechce ptát kde to zlo vzniká
Nikdo nechce pohádky pro kojence
A nářek tu uniká ze rtů tak tence…

Špatně se hledá chyba v rozvaděči.
Nechápe pak člověk proč to dítě tak brečí
Otec neznámý na pacích v zahraničí…
No nedivte se dítěti že jen u matky tak křičí…

Ubyly slova, už není dál děj.
Když neznáš vo co go, klidně se směj.
Tohle už není pohádka, je to spíš zpráva
Jíž otec zničený svým dětem dává….

Snad jednou pochopí děti i ženy,
Že chtěli jsme jen blahobyt, chtěli jsme změny.
Blahobyt nepřišel a změny co byly
Nelze dál vyslovit, došly již síly…..
Autor Desktop_men, 15.10.2014
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, Lůca, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí