Po hádce

Po hádce

Anotace: Mojí ženě, jako omluva za nesmyslnou hádku . . .

Život jako v pohádce
změní se rázem po hádce.

Do temnoty svět se halí,
jeden na druhého vinu svalí.

Láskou poháněná lidská
srdce,
zabíjí jed nyní tak
prudce.

Místo slov teď oheň plivem,
říkám si: "Snad se nezabijem."

Paprsek světla prostoupil
tmou,
a já zřel znovu Tvou tvář
kouzelnou.

Došlo mi co mohu ztratit,
nechci naší lásku zatratit.

Chci býti s Tebou do konce
dnů,
plničem Tvých tajných
snů.

Pro Tvůj úsměv chci ráno
vstávat,
už nikdy více nechci se
hádat.

Život jako v pohádce
snad nezmění se po hádce.
Autor WIRUS, 27.10.2014
Přečteno 428x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí