xxx

xxx

Anotace: Něco pro vás 13

Ne neříkej mi že to nedáš,

stoupá a klesá tvá hruď a žaludek se ti svírá

do kolen se Jistě kácís jako ten starý strom co k zemi padá k co zemi padá.

Nad hladinou se kapky odráží slunce svítí

bílá jako čistý sníh to se mi líbí.

Proč být sám,proč být tmou,proč být déšť tak najednou.
Ne jestli se ti něco nezdá,proč ne co je vlastně špatný

láska o lásce,ale biznis také potěší

jestli se mi tohle líbi možná kdo vi třeba to tak cítím

Třeba to tak chci.

Nad hladinou se kapky odráží slunce svítí

bílá jako čistý sníh to se mi líbí.

Proč být sám, proč být tmou, proč být vším tak najednou,

proč jen snít, proč jen být, proč pláč kdo ví..

Pohár přetéká a slzy tečou

už se nikdy nevrátís jen úsměv na fotkách semnou zůstanou..

 

 

 

 

Autor bylina, 07.11.2014
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí