věřím lásce

věřím lásce

Anotace: když se lásce neubráníš, jdi do ni po hlavě :o)))a nepochybuj!

Víra někdy pláče, slané slzy do polštáře
Někdy život bere, někomu zas dává
Někdy ti je smutno, to se prostě stává
Pak k tobě oči zvedne , vlasy odhodí si z tváře
A kolem ní se jemně ... duhová vine záře………



Spoutaná jsem v tvé náruči …..a chci tak zůstat dál..
Svět se se mnou zatočí a čas jako by stál
Opíjím se tvou láskou, a stále nemám dost…
I když tvé ruce mi přijdou na pomoc….
Ztracená v tvých očích - ztracená sladce
Bud propadnu peklu a nebo tvé lásce!
Autor michaela07, 16.01.2015
Přečteno 714x
Tipy 5
Poslední tipující: Misha, jitka.svobodova, Madanik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A dobře děláš že jí věříš :-)

16.01.2015 00:25:15 | Madanik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí