Májová

Májová

Anotace: ...krásný máj..

Špitl motýl Emanuel své panence makové
po noci plné kouzel v polibku vyznání májové

tři ledoví chlapíci ojíní květ i krajinku
neporuší tradici a pozvou i deštivou Žofinku

palouk plný lučních květů i smetánky lékařské
pro zdraví a štěstí je tu na naší cestě pozemské

v krasohledu panoráma poupátek okvětí
otevře se medu brána ke které včelky přiletí

než pel unesou pramínky od rozkvetlých stromů
s milostným přáním tajemným ulehnou milenci spolu

máj v tichu odpluje jen kouzlo ponechá
a lásku,jež kraluje a od srdcí nespěchá
Autor vodnař, 30.04.2015
Přečteno 454x
Tipy 3
Poslední tipující: knihomolka, A42
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí