Paprskem

Paprskem

Anotace: ...sním a bdím..

Paprskem sluníčka hladím Tvou tvář
šeptám jen slovíčka,by vyplnil se snář
paprskem hvězdičky hladím a sním
o kráse nožičky dlouhé,snad smím?
paprskem svítání dám na tvář úsměv
v zástupu čekání vím,že přijde od tebe pohled
Autor vodnař, 15.06.2015
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

TY ROZHODNĚ UMÍŠ, TO VÍŠ ŽE PŘIDE, POJĎ!

15.06.2015 08:06:24 | zoufalec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí