Srpnová

Srpnová

Anotace: ....vivat léto..

Víla v mořském příboji čeká na svého tanečníka
jež smutek z duše odstrojí vyhnáním z mysli trosečníka

spočinu v klidném oddechu s románem pod hlavou
na pohovce bez spěchu ztotožněný s hrdinou

vlahá letní romance s kouzlem jisker v tichu
uhlíky,jež od srdce vzplanou loučí hříchu

oblohu paprskem obleče světla žlutý kroj
na vidu krásného děvčete rozkvete vášně ohňostroj

vyrazíme na slavnosti,kde gril s pivem se točí
a kytary strun ve zpěvnosti tvář spokojenou značí

senem voní krajina víly nad ránem ulehnou
na chaloupce u mlýna usne i múza se svým hrdinou
Autor vodnař, 01.08.2015
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí