Básnířka

Básnířka

Anotace: Trocha letního impresionismu ve velmi extrémních vedrech :)

Básnířka
s vlasy jako letní pole
sedla do listoví a hrála svou píseň
na línou flétnu Panovu
a sní…

Zahrála
přetiše do rozpálených cest
a z prachu stal se vlažný déšť
Snad to nechtěla, jenže
já ano…

Seděla
pak líně v korunách jilmů
A já přál si, ať se stane hvězdou
hvězdou malou, však zářivou
hned teď.

Koloběh
života vnímala jen v polosnech
a já se díval na její lýtka z perutí
Kolikrát takovou krásu uvidím?
Jen nyní…
Autor Zasněný básník, 09.08.2015
Přečteno 370x
Tipy 9
Poslední tipující: Robin Marnolli, Jort, roztoč_v_mé_hlavě, Malá mořská víla, Frr, Gaspi03
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí