Indiánské léto

Indiánské léto

Anotace: Už ho tu brzy budeme mít...pár vzpomínek :)

Měla jsi jen tužku
a v hlavě pár básní, co chtěly na povrch.
A zatímco mě hlásil podzim svůj příjezd,
hrál jsem ti na klavír.

V altánku rok co rok padalo listí a hvězdy
a sto let tam nespadla něha.
Teď bylas' tam ty a čekala na pár tónů,
co tiše zahrál vítr.

Prázdno v kapsách a v hlavě
tvá tichá busta z mramoru.
Tohle všechno už zcela ztrácím,
jen ten altán pořád stojí...

Měla jsi jen tužku
a v hlavě pár přání, co mají čas na splnění.
Mě zatím hlásilo se indiánské léto
a hrál jsem tam sám na klavír...
Autor Zasněný básník, 16.08.2015
Přečteno 415x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, Frr, Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí