Víš můj příteli?

Víš můj příteli?

Anotace: Jsem ráda, že Tě mám.

.
Když ráno oči otevírám, má první myšlenka za Tebou jde,
a já se denně udiveně ptám, mé srdce snad Tvoje je?

Když tváří v tvář se setkáme a v Tvých očích něha hřeje,
já marně snažím se bláhově, nevnímat to o čem to možná je.

Je to snad skrývaná láska nebo jen dotek přátelství nevinného,
však milé je to pro mě moc, já šťastná jsem z pohledu Tvého.

Já schválně dělám, že nic nevidím a jsem hubatá někdy,
bys nepoznal co i já cítím, neboť láska nám souzena není.

Však věř mi, že ráda Tě mám a ráda jsem, že oslovils mě,
Ty dáváš mi radost a sílu žít dál a za vše hezké dík Tobě.
Autor vandule, 25.11.2015
Přečteno 463x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, enigman, Frr, Laurel, FroniXY, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné vyznání :-)

25.11.2015 14:14:59 | Kett

Díky, je to od srdíčka. Musím také juknout na Tebe ;)

25.11.2015 14:44:40 | vandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí