Nouze

Nouze

Anotace: Báseň o citové deprivaci a absenci lásky

Schází mi slunce,
jež lije víno do mé číše.
Schází mi poutník,
co našel cestu do mé říše.

Postrádám malbu,
jež dává barvu černým plochám.
Postrádám mága,
co dává život mrtvým sochám.

Chybí mi řeka,
v níž protéká jen voda živá.
Chybí mi slavík,
co svému stromu písně zpívá.

Hledám tvou duši,
kde její pevnost stojí?
Autor Itsuki, 27.02.2016
Přečteno 449x
Tipy 3
Poslední tipující: randalll, Julien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí