Je (jaksi) skvělá

Je (jaksi) skvělá

Anotace: Jak dokonale nedokonalá jsi :)

Je nádherná!

Je nádherná vším co nemá
když mluví chci aby oněměla
a já dál v očích tonul v hlubinách,
však voda sotva na dosah.

Je překrásná!

Je překrásná vším co nemá,
když pláče chci aby nebrečela,
a já kouzlil pro úsměv její
pro jediné, ať se její oči smějí.

Je jedinečná!

Je jedinečná tím co nemá,
když mlčí chci aby promluvila
a já cítil její hlas na kůži,
a vymněnil polibky její, za růži.

Ona je zkrátka dechberoucí!

Je dechberoucí vším co nemá
když tápe chci aby rozumněla
a my spolu dožili v oblacích
či alespoň ve vzpomínkách mých.
Autor BedrichValenta, 08.03.2016
Přečteno 378x
Tipy 5
Poslední tipující: Vyvrženec, Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí