Sen

Sen

Anotace: ...na řasách..

Černobílé zdání
v barevnosti kvete
nesplněná přání
v probuzení máte

černobílé čarování
obdrží barevnost
osudu putování
od zrodu po věčnost

černobílý spot
barevných představ
v hedvábí pot
vysněný přístav
Autor vodnař, 11.03.2016
Přečteno 449x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí