Milovat ty slova

Milovat ty slova

Milovat. Co to znamená?
Mluvit s někým?
Trávit čas byť znavená?
S někým blízkým?

Milovat. Co si asi představíš?
Polibek bez konce?
Nikdy nezemřeš ani se nezraníš?
Navždy letní romance?

Milovat. Co tě, lásko, napadne?
Užívat. Napořád?
Řekni, jak tohle vše asi dopadne?
Už čeká náš koráb!

Miluji Tě,
Já.
Autor someone.else, 28.03.2016
Přečteno 531x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Jan Urban, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to nedopadne...

29.03.2016 23:50:52 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí