Ať klidně sníš

Ať klidně sníš

Anotace: Báseň na dobrou noc.

Ať ukolébá tě déšť 

a noc pohltí tě do hlubokého spánku.

 

Ať kapky deště odeženou tvé obavy a strach, 

jako když voda smývá z listů stromů prach

a nabízí jim nový život.

 

Ať zmizí z mysli tvé vše, a zůstane zde pouze tma, která tě naplní energií do nového rána, do dne plného očekávání a lásky.

 

Upadni do vlídné náruče hvězd a paprsky měsíce pohladí tvé vlásky.

 

Vše pro to, ať klidně sníš.

Autor Petra Orlová, 14.05.2016
Přečteno 524x
Tipy 4
Poslední tipující: Poetik, Jort, Mácha, Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí