Hloubkou svou

Hloubkou svou

Anotace: okouzlení

Sbírka: Dem na Rande

Lahodná vůně jeho očí,
které se na mě dívají
hloubkou modrou svou.
Mě k sobě čarovně tisknou.

Čas bez nich mě mučí, mučí,
proto musím být stále s ním.
City se stále derou a řvou
tou krásnou bílou pannou.

Já v hlavě labyrint, snad
dostanu se blíže potají,
uvidět ten očí lesk.
který mnou učiní bezbrannou.

On, princ, počestně vpad.
Já však i tak o sebe bdím,
aby v očích nevznikl třesk.
Tým byla by představa skončenou.
Autor Čibu, 23.11.2016
Přečteno 626x
Tipy 1
Poslední tipující: Cyrda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí