Něžnosti myšlení

Něžnosti myšlení

Anotace: Milostné choutky o kterých v trojuhelníkovém bytí můžu jen snít...

Volně, vzdušně, něžně

dotýkati těla tvého.

Já pociťuji choutky dračí,

však ty mi nestačí...

 

V něžností vzplynutí myšlenkou

na tebe mířenou tvou duší otevřenou, býti?

 

Však Ty jsi bytosti mířící výš

stoupající ke světlu měsíci.

Všemi hvězdy blahobytem oděny. Cítit tě chci....

 

Ty v myšlence moji zabrouzdáš do hlavy,

mé líce povyskočí více.

Věřím, že i já tvé srdce rozveselím tisíce.

 

Nebeské myšlenky at k tobě kráčí a tvé srdce rozvláční..

 

Jest má báseň pro tebe mířená… 

Autor MiMiKa, 05.12.2016
Přečteno 497x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, enigman, Aurora, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a co teprve bytí v tisícihranu...

07.12.2016 10:04:12 | enigman

V ten se to přetváří... Tolik vazeb, tolik lidí, tolik vzdechů a výdechů

07.12.2016 10:15:20 | MiMiKa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí