Ztráta

Ztráta

Anotace: Čím více slov už jsi mi dal Tím později míň zůstane, Proto nemluv o nás nic, Slova ti nesu Ve ...

Čím více slov už jsi mi dal
Tím později míň zůstane,
Proto nemluv o nás nic,
Slova ti nesu
Ve třesu rukou, když odtud odcházíš...

Čím se více už stalo,
Tím méně později zůstane.
Ošídit zkouším čas
Už nechodím spát
Každou chvíli chci prožít ještě jednou...

Čím více tebe, tím míň
Více to cítím než vím,
Skutečně čím více tebe tím méně,
Jak je to... možné ?
Proč, čím více tebe tím méně...
Víš-li, že i když jsi tak blízko mne,
Stýská se mi už po tobě.

A když spíš, otulám tě
Zázračnou dláni dekou
A nesu skrz každou nocí,
Takový je strach ve mně,
Že mi z rukou nějaké noci vypadneš...

Čím více tebe, tím méně
Víc to cítím než vím,
Doopravdy , čím více tebe, tím méně ,
Jak je to... možné?

Proč, čím více tebe tím méně ...
Nevíš-li, že i když jsi tak blízko mne,
Stýská se mi už po tobě ....

Zapomínám, že pod kůži
Někde schovávam strach,
Ja vím... ja vím ...
Nezavřu oči...bojím se....
Že zmiziš, když je otevřu.........

Čím více tebe .... tím méně
Jak je to... možné ?
Autor stupek, 17.01.2018
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí