Prudérní výkřiky

Prudérní výkřiky

Anotace: ...přesto němé...

Dala bych Ti celej svět, celičkej! A vše co v něm mám.
Odešla bych ode všech! Od všech, které znám.
Dostal bys postele půl a půl krabičky cigaret,
hlavně mě a celou... Včetně šikovných ret!
 
Byl bys můj hrdina a mou duší spřízněnou,
já byla bych zas tou, co Ti jiní nevezmou.
Kdybych jen mohla, dala bych Ti dceru, syna...
Proč jen se osud Tvůj tomu mému vzpíná??
 
Vím, jsou to jen výkřiky. Do ticha. Přesto němé.
Kdy mojí hlavičku naivní mučit už přestaneme?
Těžko, těžko se mi dneska spí...
Byl jsi tak blízko! A teď už jseš zase
s ní...
 
A jak pak se asi spí Tobě, na gauči?
Autor Stela, 31.01.2018
Přečteno 488x
Tipy 7
Poslední tipující: Tlachapoud, grázlík, Kapka, piťura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí