Romantická představa

Romantická představa

Anotace: ...

Jen milé pohlazení,
nic na tom přece není.
Jen pár milých slov,
které by mi udělaly radost,
když bych měla starost.

Jen nějaká ta kytička,
co by zahřála u srdíčka.
Chtěl bys mi tím říct,
jak moc mě máš rád,
proto bys mi ji chtěl dát.

Jen polibek letmý,
když se venku setmí.
Usmívala bych se,
vždyť do vlasů bys mi polibek dal,
pak by ses ke mně zachumlal.

Víš nic jiného bych nechtěla,
jen mít svého anděla.
Svoji spřízněnou duši,
která by mi chtěla tohle dát,
abych se už nikdy nemusela bát.
Autor Chiko, 10.04.2018
Přečteno 566x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, mirecek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí