Ať vítr mojí skráň chladí

Ať vítr mojí skráň chladí

Anotace: báseň o větru

Sbírka: Po stopách vesnice

Ať vítr mojí skráň chladí
během tropické noci za oknem sedím
luna s hvězdami na tmavém plátně ladí
lehký závan mezi zuby procedím

Lásko buď tím vánkem chladivým
každý večer zavítej ke mne do bytu
nad tvým odchodem se podivím
posečkej, než zmizíš někde v blankytu

Ať láska mojí skráň chladí
jako maminka když vlásky vískala
budem se mít navždy rádi
na vsi, kde z jezera ční skála
Autor Petr27, 21.04.2018
Přečteno 408x
Tipy 1
Poslední tipující: Philosophic Theory
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí