Zmrazená

Zmrazená

Anotace: ...

Zmrazená
Stop
Zasněná
Lžu sama sobě
Umírám
v okmažiku
Ve smyčce

Připoutaná,
tvým pohledem
-tak jiným-
Nech mne dokončit,
nedokončitelné

Stop
Volám
Do smyčky
Zastav se,
semnou
Pro teď

-a chvíli zůstaň-
než se ztratím


... V Tobě ...
Autor Sajurii, 23.07.2018
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí