magická chvíle

magická chvíle

Anotace: ...

Ta magická chvíle
Tak jiná a tak nová
Byla jako kterákoli jiná
Než jsem tě políbil
A pak se to stalo
Překvapilo mě to
Věděl jsem, žes to taky cítila
Když koukl jsem se ti do očí
Sladší jak víno
Jemnější jak letní noc
Vše, co chci mít
Kdykoli držím tě u sebe
Ta magická chvíle
Když tvé rty jsou blízko mým
Bude trvat navždy
Navždy do konce časů..
Autor pan_bozsky, 07.08.2018
Přečteno 481x
Tipy 2
Poslední tipující: život je pes, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí