I PO LETECH....

I PO LETECH....

Anotace: :-))

Jako Zlatovlásky tenký vlas,
tak hladí mě tvůj hlas...
Jako života běh letí čas,
tak lámeš mé srdce i vaz...

Nořím se do snů, myšlenek a skutků prožitých s tebou,
protkaných láskou, štěstím a něhou...

Jsi hvězdou, co na nebi mém stále svítí,
jsi denním chlebem i kytkou polního kvítí...

Ještě než usnu dám ti pozdravení:
Dobrou noc a sladké snění...
Autor Dalimila, 25.08.2018
Přečteno 385x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, zdenka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí