Randomovej Jezdec

Randomovej Jezdec

Anotace: Randomovej střelec uhání..

Randomovej Jezdec

 

                  Randomovej střelec uhání

             nejsou tu žádní vojáci

         ve hluboké složce pole

      v těch mi z teho

   randomy se rozhlíží

jak potopená samá v ničem..

  Jak boj proti ničemu a propletá inkursorem

 

Jak boj proti ničemu

  Ják hledí stáhnul

     nic není v obloze

        grál státi v mohou sílu

           deviace dilatace obrazu a

              prase ve složce otevřené

                 dál vládnutí společně uzavřené..

 

                      Jako gel jasmínové trajektorie

                   v obraze genetiky

                jak pal v opovzoreh stíněných

             jak ničí je kandidátky na smrt

          jako živý plot

       polo propustný

     lízat jízdenku

 na cestách našich vyšších ,,

 

 

 

        AV 2018.

Autor milík, 28.10.2018
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí