MY NIKAM NEDOLETÍME

MY NIKAM NEDOLETÍME

Anotace: MY NIKAM NEDOLETÍME

MY NIKAM NEDOLETÍME

 

My nikam nedoletíme

  říkal SAL

nebude přistání ptal jsem se

   ne ani zřícení říkal SAL

 prostě není kam.

 

Neubránil jsem se slzám

 ale já ještě nechci..

nebude na tom záležet

  ne ani trochu říkal SAL

prostě si vesmír bez nás poradí.

 

Když kytku zaleješ až uschne

 říkal SAL

tak jí nepomůžeš

  ne ani trochu

prostě duch flóry už jí opustil.

 

Tohle je smrt

 naše kosti ve vesmíru

nebude na tom záležet

  tkáně se rozloží

i ve vzduchoprázdnu.

 

Můžeme si akorát tak zazpívat

 promovaní kosmonauti

thétus cothétus deskliptýna

  s tím se prostě počítá

že jednou náklad nedovezeš.

 

Zakázku nesplníš

 a umřeš

nebudu nic nalhávat

  říká SAL

měl si zůstat doma.

 

Ale..

 slzy má i On

i když je kočka

  teda na chvíli jí byl

v tečení kosmického času.

 

I já

 je mi spíš líto jeho..

ve společném vzduchoprázdnu

  skončíme oba stejně

nerad se dusím ale.

 

 

 

 

 

AV 2019.

Autor milík, 09.03.2019
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: Isla, Iva Husárková, Frr, vlnka, kdotoví, jitoush, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..my jsme tak nepatrní.....a vesmír?Ji.

09.03.2019 00:46:15 | jitoush

My deme poslouchat Valhalu, to většinou před spaním děláme. pa A.

09.03.2019 01:33:03 | milík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí