REQUIEM ZA ARRIALU

REQUIEM ZA ARRIALU

Anotace: Sežraly krysy

REQUIEM ZA ARRIALU

 

 

Sežraly krysy

      panenku skákavou

  vypily mou číši

       hodili Huberta do studny

   pomsta zrada čiší

        hodili Huberta

             jak lodičku z písku

          černého myslivce

  panenku bílou

    jak vytržený květ..

 

    

hodili lodičku

      do studny bílé

   do vodní studánky

       kde síly jsou čiré

 

hodili kocoura

      černým mým světem

 

Zabili vílu

      proti všem mořím

   teď je jen květem

       teskně po ní hořím.. 

 

 

 

 

AV 2019.

 

 

Autor milík, 18.03.2019
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tady mi nikdo nedá Lajka..

31.08.2019 03:30:49 | milík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí