tvé rty

tvé rty

Anotace: Tvé rty

Vzrušují mě tvoje rtiky
rudou rtěnkou obtáhle
když chci dlouhé polibeni
křičís na mě ty neřade
mě se však líbí tvůj styl líčení
je tak erotizujici při našem sblížení
a tak mi nevadí tvá slova nevhodná
vím že mě nenechají dlouho čekat
tvá ústa namalovana
Autor kikin87, 12.04.2019
Přečteno 427x
Tipy 3
Poslední tipující: mirecek, vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí