Del Diego

Del Diego

Anotace: vezmu si do dlaní

Del Diego

 

vezmu si do dlaní

  psací destičku

 

pohledem vobjednávám

  ranní ptáče noční ptáče

 dál doskáče..

ale dřív chcípne

Vstávám před pohledem a

  uléhám nad obzorem

 

plameny ó mé jazyky

  Neznám další..

 ale stačí ty vezdejší

vstávám s prameny

 usínám v polohoří

 

 

 

AV 2019.

 

 

 

Autor milík, 04.08.2019
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Now
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak díky, já myslel že píšu jako ta kočka ta kočka ta kočka.. A.

05.08.2019 02:17:47 | milík

Ta mi sedla.

04.08.2019 19:16:32 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí