Jen hvězdy se dívaly

Jen hvězdy se dívaly

Anotace: jedna romantická :)

Sbírka: Venkovské koření

Jen hvězdy se dívaly
dolu na naší zem
tam kveteš jako poupátko,
když láska šla kolem

Létal ptáček nad poupětem
sladkou písničku tobě zpíval
vznáším se nad tou vůní
o křehkém těle já sníval

Ve vlasech upleté máš vrkoče
na jezeře - hladina tichá
do té vody listy padají
jak strom v jeseni usychá
Autor Petr27, 07.08.2019
Přečteno 457x
Tipy 4
Poslední tipující: Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí