Malá prodavačka bot

Malá prodavačka bot

Anotace: Báseň o reálné dívce která prodává boty v LBC

Sbírka: Venkovské koření

Vešel jsem do malého obchodu
kde znám prodavačku bot
ale už na druhém schodu,
mi nové přijdou vhod

Až navštívím tvůj krámek
ve kterém prodáváš botky
ne,nejsem žádný Šrámek
pro tebe budu beránek krotký

Než si koupím nové boty
stavím se nejdřiv za tebou
nikdo mi neporadí,jako ty
když v zimě nohy zebou

S malou prodavačkou obuvi
jen co zavře svůj krám
když se šéf za ní přimluví
půjde nejkratší cestou k nám
Autor Petr27, 09.09.2019
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí