Jakpak mohl bych zapomenout

Jakpak mohl bych zapomenout

Anotace: Jedna romantická

Sbírka: Venkovské koření, Klíček od studánky

Jakpak mohl bych zapomenout
dvě průzračné studánky
Jež necháš pod řasami klenout
Naplní se když natahuješ moldánky

Jakpak mohl bych zapomenout
Na úsměv jak nejjasnější luna
Jež z oblohy nemůže se hnout
Tvůj hlas zní jak harfa strunná

Jakpak mohl bych zapomenout
na tvé krásné tělo prosté
z nohou můžeš botky si zout
s tebou naše láska vyroste

Jakpak mohl bych zapomenout
Na dívčiny štíhlé boky
řekou zázraků můžem plout
celé dny, měsíce,roky
Autor Petr27, 14.09.2019
Přečteno 383x
Tipy 2
Poslední tipující: Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí