Hezký večer

Hezký večer

Anotace: Romantická

Sbírka: Venkovské koření

Hezký večer dívko moje
Hvězdy vyšly, měsíček plápolá
Jako láska z tvého pokoje
Když na mne zavolá

Má láska probudí šero
v jednom šedivém ránu
Zpívá duhových ptáčků stero
Horoucí láskou k tobě planu

Blankyt padá z výšky
Do očí jedné tmavovlásky
Hezký večer strávím u Elišky
U té nejmilejší krásky
Autor Petr27, 16.09.2019
Přečteno 402x
Tipy 3
Poslední tipující: Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí