Děvčátka naší doby

Děvčátka naší doby

Anotace: Jedna romantická báseň :)

Sbírka: Venkovské koření

Děvčátka naší doby
Tak vesele se smála
až jdou na mne mdloby
žádná se chlapců nebála

Žhavé léto dalo nám sbohem
děvčata jakoby jiskru zhasla
Ač pomohla mi v mnohém
Jen jediná se zimou třásla

Krásné děvčátko naší doby
Schoulená jsi do deky
Rád bych vlastními způsoby,
S tebou zůstal navěky
Autor Petr27, 17.09.2019
Přečteno 375x
Tipy 6
Poslední tipující: Krahujec, Frr, Amiradi, šerý, Špáďa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí