Potkal jsem tě v poli

Potkal jsem tě v poli

Anotace: Romance :)

Sbírka: Venkovské koření

Potkal jsem tě v poli
Kde slunce se večer klaní
Nad námi jen ptáci hlaholí
Od západu,do svítání

Ach jak krásně a milo,
v tom širém lánu,
s tebou dívenko mi bylo
jen co z postele vstanu

Tou lóží jsou zlaté vlny
jež jako moře se houpá
jsem tvé lásky ještě plný
jako slunko,co k blankytu stoupá

Naše láska jak obilí vzkvétá
Tu žádné stroje nepokosí
s podzimem první vrána přilétá
Jen nás dva pěkně poprosí

Než zbledne poslední červánek
den padne v soumrak tmavý
,,Dobrý večer" zašvitoří skřivánek
a měsíčku o dívce vypráví
Autor Petr27, 20.09.2019
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí