Hvězda naděje

Hvězda naděje

Anotace: Jedna líbezná o lásce

Sbírka: Venkovské koření, Klíček od studánky

Jsi mou hvězdou naděje
jež září i za světla
S tebou mi krásně je
láska,jak zahrada rozkvetla

Ty hvězdy svítí pod řasami
kde ukrýváš čisté,modré tůně
až budeme my dva sami
bude měsíc vládnout na trůně

Má hvězdo naděje ve výši
Nepřestávej pro dvě srdce žhnout
Až vítr se večer utiší
Chci se samou láskou dmout
Autor Petr27, 24.09.2019
Přečteno 440x
Tipy 4
Poslední tipující: Amiradi, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí