Dívka u koní

Dívka u koní

Anotace: Aneb dnešní den na farmě :)

Sbírka: Verše, Klíček od studánky

Když děvče vedlo koně
každé ráno do ohrady
dost potravy má pro ně
aby pást se mohli dohromady

Zatímco se koně pasou
poklidím s dívkou stáj
ať dál třpytí se krásou
a byl zde pro všechny ráj

Když letní večer ranč objímá
odvedeš koně zpátky do stájí
jediné,co tě doopravdy zajímá
během spánku na ně myslíš potají

Vždy mně každou noc zahřívá
měsíc,jenž chodí po střeše
a tvé vlasy jsou,jak hříva,
co se hřebcům ráno rozčeše
Autor Petr27, 27.10.2019
Přečteno 336x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Kapka, Amiradi, Jeněcovevzduchukrásného, Donne, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké...

28.10.2019 21:46:11 | Kapka

díky:)

28.10.2019 21:46:56 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí