Poslední koncert

Poslední koncert

Anotace: Báseň o konci koncertu

Sbírka: Verše

Na posledním koncertu
střetnou se konce rtů

Hudba zní, bubny duní
když stál jsem u ní

Vedle dívky koncert poslouchal
V tom se reproduktor porouchal

Hudba přestala náhle hrát
dívku ale stále mám rád

Jdeme domů ,v uších sluchátka
přes lávku a park vede zkratka
Autor Petr27, 25.11.2019
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: Amiradi, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí