ex post

ex post

dealokuji datové struktury
příslušné dané úloze
(úloha lehnout si... a ležet)
ty už jsi sto světelných let daleko
a ani optický kabel
tam nedosvítí
nedodělá
co jiného než zhasnout touhám
kultivovaným v podhoubí podvědomí
už po léta
(polétavé skoro-pocity na hraně vnímání)
ještě jeden vyfantazírovaný polibek
a jdu do reality
realizovat
Autor danielsoft, 19.12.2019
Přečteno 245x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Polux Troy, A42, Marten, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Matrix je všude... ;-)

19.12.2019 14:28:07 | A42

Hypermoderní pokusy odsouzené k zastarávání...;-)

19.12.2019 13:11:45 | Marten

Hezky sepsáno, ;-)

19.12.2019 10:17:43 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí