Mili todleto se nedá sebrat

Mili todleto se nedá sebrat

Anotace: Milí tohleto se nedá brát

Mili todleto se nedá sebrat

 

Milí tohleto se nedá brát

  je jich tady asi 120 miliónů naki lometr

 Tady budemít někdo hostinu ale nebudeme to my

No škoda ale..

 

Nesednu na milion vajec

   asi bych je rozbil všechna..¨

 Matka nemyslí

Je jen počítač.

 

Ty Terabity nejsou moc slučitelné

  sice s Ní můžu pohovořit

 ale už jsi mluvil s Mostem_?

Né asi jako..

 

To portfólio to Fofo a dát to pod sebe

  spolu s polohou Astou Singularitou

 Co už se nebude opakovat

TZaki na Pí..

 

SALe Ty koordináty z Matky vymaž IHNED

  Pan Kabelka dá zpětný tah

 Připrav Gleba a tu blbou posádku

já ty bordy budu zálohovat a pak jí oživím..

 

Jako na vánoce

  Toho je teda tady

 Celkem docela dost..

Na 10 na entou Ježíšků

 

To je 1 odhad Leily

  ta tam pořád sedí jak Maurenc

 no aspoň nechodí chcát

Když po Ní něco chci..

 

Menabrea se k Planetce vrátí ASI

  Vykrade Velký Oblouk

 vezme jen 2MT

To se zregeneruje..

 

Dám si to do sudů a do láhví

  stejně s tímhle ale nemohu dojet do Galaxie

 všechno by mě vzali a vodstřelili jako prase..

Ta k co s TÍM Nerudovská otázka..

 

 

 

 

 

Musím se napít piva..

 

 

 

 

 

 

AV 2019  k vánocům.

 

 

 

 

 

Autor milík, 20.12.2019
Přečteno 238x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí