Palác lásky

Palác lásky

Anotace: Stavba pro lásku :)

Sbírka: Verše

Až do nebe
chtěl bych stavět paláce
tak vysoké a pro tebe
dalo mi moc práce

Stavím ti palác lásky
kde budou žít
jenom samé něžné krásky
a lvi jej musí strážit

Palác dotýká se mraků
jako Babylonská věž
však bez zbytečných zázraků
takový jak si přeješ

Postaven byl docela záhy
včetně zahrady kol
však stál dostatek odvahy
Splnit ti zadaný úkol
Autor Petr27, 23.12.2019
Přečteno 355x
Tipy 6
Poslední tipující: Amiradi, vůně mraků, Donne, jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí